Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
flink napisał:
giovi2 napisał:
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

mam nadzieje, ze stracisz 100% tej kasy oraz dostaniesz zakaz wjazdu na teren Norwegii

flink napisał:

I tu popieram 100%

Juz kiedys wczesniej wspominalem " turysci" i sezonowcy wypierdalac!!!!!!!!

Chłopak ma zajebisty problem ( mniejsza o to , że przez swoją głupotę ) a tu pseudonorki typu oczywiście alexis jeszcze wypisują , że dobrze , że nich spierdala... tak to jest chujogłowi posiedzą trochę na obczyźnie w dupie się przewraca , zapominają jak wygląda sytuacja w Polsce i jadą ...
mnie to absolutnei nieprzeszkadza , że pracowali na czarno ... znajomi którzy malują domki robią to na czarno i żaden Norweg nie widzi w tym problemu ...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...

Jezszcze raz do tej gównażeri pseudonorweskiej , której słoma z dupy wystaje ...Pierdolcie się !!! Między sobą bo stanowicie fantastyczne kółko wzajemnej adoracji...

Wyzywajcie rodaka , a czarnuchy i reszta uchodzców dalej będzie sie z was śmiała , gdy swoją ciężką pracą zasilacie ich konta bankowe

Dokładnie tak!!!
Po za tym, niejaki @flink- zapodać ci wazelinę, czy poradzisz sobie bez, żeby jaście w dupę wejść?

Spadaj , nie mam zamiaru nikomu w dupe........ a zwlascza panu wyzej wymienionemu, moze czasem nasze poglady sie pokrywaja i tyle..

Czasem???? Nad wyraz często!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
flink napisał:
giovi2 napisał:
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

mam nadzieje, ze stracisz 100% tej kasy oraz dostaniesz zakaz wjazdu na teren Norwegii

flink napisał:

I tu popieram 100%

Chłopak ma zajebisty problem ( mniejsza o to , że przez swoją głupotę ) a tu pseudonorki typu oczywiście alexis jeszcze wypisują , że dobrze , że nich spierdala... tak to jest chujogłowi posiedzą trochę na obczyźnie w dupie się przewraca , zapominają jak wygląda sytuacja w Polsce i jadą ...
mnie to absolutnei nieprzeszkadza , że pracowali na czarno ... znajomi którzy malują domki robią to na czarno i żaden Norweg nie widzi w tym problemu ...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...

Jezszcze raz do tej gównażeri pseudonorweskiej , której słoma z dupy wystaje ...Pierdolcie się !!! Między sobą bo stanowicie fantastyczne kółko wzajemnej adoracji...

Wyzywajcie rodaka , a czarnuchy i reszta uchodzców dalej będzie sie z was śmiała , gdy swoją ciężką pracą zasilacie ich konta bankowe

Dokładnie tak!!!
Po za tym, niejaki @flink- zapodać ci wazelinę, czy poradzisz sobie bez, żeby jaście w dupę wejść?

Spadaj , nie mam zamiaru nikomu w dupe........ a zwlascza panu wyzej wymienionemu, moze czasem nasze poglady sie pokrywaja i tyle..

Czasem???? Nad wyraz często!

bzdura!!!!!

to zalezy od tematu , wchodzisz na koncu rozmowy i wbijasz gwozdzia pomiedzy bo moze nie wiesz co po wiedziec albo co...??

przypierdalasz sie za przeproszeniem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

flink napisał:

I tu popieram 100%

A ty misiu kolorowy jak taki jestes cwany to wsiadaj w auto i dlugA ZA nim ....... pomoc biedakowi ,......... zalosne zenada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:...I co masz z tych prac na zlecenie?
RACZEJ co Miałem wtedy , kiedy takie zlecenia realizowałem ...
---
Poza normalnym Etatem , Miałem jeszcze "parę dodatkowych groszy"...
Inaczej tej forsy , bym nie wypracował ...

---
Czy u Ciebie wszystko w Domu i Pracy w Porządku ??? .
---
Coś taka nie taka jesteś , propagujesz czarną robotę !?
---
DZIWNE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

flink napisał:

I tu popieram 100%

Jezszcze raz do tej gównażeri pseudonorweskiej , której słoma z dupy wystaje ...Pierdolcie się !!!

Między sobą bo stanowicie fantastyczne kółko wzajemnej adoracji...

Nie przeszkadza tobie bo masz chuj zamiast mozgu pajacu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
gabriel napisał:
giovi2 napisał:...I co masz z tych prac na zlecenie?
RACZEJ co Miałem wtedy , kiedy takie zlecenia realizowałem ...
---
Poza normalnym Etatem , Miałem jeszcze "parę dodatkowych groszy"...
Inaczej tej forsy , bym nie wypracował ...

---
Czy u Ciebie wszystko w Domu i Pracy w Porządku ??? .
---
Coś taka nie taka jesteś , propagujesz czarną robotę !?
---
DZIWNE !

Nie w tym rzecz, że pochwalam pracę na czarno, ale pusty śmiech mnie ogarnia gdy czytam jacy to wszyscy są bez żadnej ujmy na honorze. Niech podniesie rękę ten, kto nie przepracował w swoim życiu chociaż godziny na czarno. Zebrała się święta inkwizycja i będzie debatować przez miesiąc. Weźcie go na tortury, niech się jeszcze przyzna, że kradnie, nie mówi w żadnym innym języku oprócz rodzimego, jeździ z lotniska z Bogdanem i pije ciepłą wódkę.

Ps. Dziękuję Gabrielu, u mnie wszystko w porządku, tak w domu jak i w pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
napisał:
Niech podniesie rękę ten, kto nie przepracował w swoim życiu chociaż godziny na czarno.
Ja nie przepracowalam w zyciu ani jednej godziny na czarno, a pracuje juz ponad 20 lat.
Wiec jak sie chce, to mozna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
napisał:... Niech podniesie rękę ten, kto nie przepracował w swoim życiu chociaż godziny na czarno.
... u mnie wszystko w porządku, tak w domu jak i w pracy

Miło Mi to słyszeć , że wszystko w porząsiu ...
---
Co do problemu ... to ROZMYDLASZ problem i przestawiasz na zły tor ...!
---
Nie rzecz w tym , Kto akurat nie pracował , lub pracował/pracuje na czaro ...
---
Tylko , czy to jest tego kogoś ... podstawowe zajęcie i jedyny faktyczny dochód ...!
---
NORGI ... nagminnie pracują na czarno po godzinach , jak mają taką okazję , dlatego nie chcą legalnie zostawać po godzinach w pracy , jeżeli pracodawca nie gwarantuje dodatkowych % do stawki . Tak jest przynajmniej w Mojej Wiosce ...
---
Taką pracę zostawiają Emigrantom , a sami idą na Prywatki , gdzie za godzinę pracy , dostają grubo powyżej własnej Legalnej stawki i to bez MVA ... / na dziko / !!! .
---
Ja Sam w Swoim Życiu Zawodowym , przepracowałem tysiące godzin w szarej polskiej strefie , a i Tu w Norge , Również pracuję nieraz na czarno ...
---
Jednak NIGDY !... nie było to Podstawowym Zatrudnieniem .
---
A przecież , głównie o to jest Cały Ten Cyrk w Podobnych Tematach ... .
---
Ja nie obawiam się Żadnych Białych Murzynów , tylko uwypuklam problem i skutki jakie mogą być lub są tym związane .
---
...CZYSTY I KLASYCZNY PRZYKŁAD , ZAISTNIAŁ WŁAŚNIE W TYM TEMACIE ... !
---
Bardziej realnie , to obawiam się Rodzimych Krajanów , którzy pracując legalnie razem w jednej Firmie , starają się zrobić wszystko by wygryźć Innego z tejże firmy ...
Są to na całe szczęście , sporadyczne przypadki , jednak są , co Osobiście opisałem już w innym temacie ...
---
ECH ... heh ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Praca na czarno i wszelkie wykorzystywania systemu sa bardzo dobra forma protestu podczas rzadow socjalistow. Tylko pamietajcie od 14.10.2013 jest koniec socjalizmu i wszelkie wykroczenia beda raportowane w kazdy mozliwy sposob teraz trzeba pokazac roznice od rzadow czerwonych.

Koniec z pasozytami, Stoltenberg upadl i ich rola sie skonczyla!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Koniec z pasozytami, Stoltenberg upadl i ich rola sie skonczyla!
To jakie teraz zajmiesz stanowisko , po wyborach ... w strukturach Twojej Partii ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok